Dit is ons verhaal.

“Artist Coaching is het resultaat van alles wat ik in mijn eigen carrière heb gedaan ” – JoeySuki

JoeySuki, een voormalig DJ/producer, heeft Artist Coaching opgericht om opkomende en gevestigden artiesten wereldwijd te ondersteunen bij het behalen van hun doelen door het bieden van essentiële hulpbronnen.

JoeySuki is een voormalig DJ/producer die heeft samengewerkt met topnamen zoals Hardwell, Jennifer Lopez en Pitbull. Hij weet wat er nodig is om succesvol te zijn in de muziekindustrie – en hij weet ook hoe belangrijk mentaal welzijn is. Na een burn-out te hebben ervaren in 2015, besloot hij zijn muzikale carrière achter zich te laten en een gecertificeerde NLP Master Coach te worden. Vandaag de dag gebruikt hij zijn expertise om andere artiesten te helpen een burn-out te vermijden en succes te behalen.

[Download het boek van Joey gratis ]

Of je nu een DJ, producer, zanger of songwriter bent, Artist Coaching kan je helpen om je professionele doelen te bereiken terwijl je een gebalanceerde levensstijl behoudt. Onze holistische benadering zorgt ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om succesvol te navigeren in de muziekindustrie.

Ons Team 🔥

Kunstenaar Coach
Jay Hardway
Kunstenaar Coach
Sam Feldt
Kunstenaar Coach
Bassjackers
Mastering ingenieur
Jeffrey De Gans
Oprichter | Gecertificeerd NLP Master Coach | Artiestencoach
JoeySuki
Kunstenaar Coach
Dannic
Kunstenaar Coach
Roemer

Word lid van de gemeenschap