Dit is ons verhaal.

“Artist Coaching is het resultaat van alles wat ik miste in mijn eigen carrière ” – JoeySuki

JoeySuki, een voormalig DJ/producer, heeft Artist Coaching opgericht om opkomende en gevestigden artiesten wereldwijd te ondersteunen bij het behalen van hun doelen door het bieden van essentiële hulpbronnen.

JoeySuki is een voormalig DJ/producer die heeft samengewerkt met topnamen zoals Hardwell, Jennifer Lopez en Pitbull. Hij weet wat er nodig is om succesvol te zijn in de muziekindustrie – en hij weet ook hoe belangrijk mentaal welzijn is. Na een burn-out te hebben ervaren in 2015, besloot hij  zijn muzikale carrière achter zich te laten en een gecertificeerde NLP Master Coach te worden. Vandaag de dag gebruikt hij zijn expertise om anderen artiesten te helpen een burn-out te vermijden en succes te behalen.

[ Download het boek van Joey gratis ]

Of je nu een DJ, producer, zanger of songwriter bent, Artist Coaching kan je helpen om je professionele doelen te bereiken terwijl je een gebalanceerde levensstijl behoudt. Onze holistische benadering zorgt ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om succesvol te navigeren in de muziekindustrie.

🔥 Ons Team 🔥

Artist Coach
Jay Hardway
Artist Coach
Sam Feldt
Artist Coach
Bassjackers
Mastering Engineer
Jeffrey De Gans
Founder | Certified NLP Master Coach | Artist Coach
JoeySuki
Artist Coach
Dannic
Artist Coach
Roemer

Join de community