Word Succesvol En Zorg Dat Je Het Blijft.

Versnel je groei en behoud je mentale gezondheid.

👀 Dit coachingprogramma is voor artiesten die hun muziekcarrière serieus nemen en aandacht willen besteden aan hun mentale gezondheid.

In dit programma helpen we je om de groei van je artiestencarrière te vergroten en richten we ons op het behoud van je mentale gezondheid terwijl je die opbouwt. We zijn een creatieve, neutrale sparringpartner, een accountablity partner en je mentale coach 24/7.

Ontmoet je coaches 🙋🏼

Succes als artiest draait niet alleen om het beheersen van technieken, maar ook om het beheersen van je brein.

Helaas hebben we het de afgelopen jaren vaak gezien: beroemde artiesten die succesvol zijn geworden en een burn-out hebben…

Sommigen werden zelfs depressief of maakten in het ergste geval een eind aan hun leven.

Wij geloven dat elke artiest een persoonlijke coach nodig heeft en dit is waarom:

 

  1. De meeste artiesten zijn te jong om de industrie en zichzelf te begrijpen. Ze hebben goede begeleiding nodig van een neutrale en ervaren partij.
  2. De meeste mensen die in de sector werken zijn financieel afhankelijk van jou, wat kan leiden tot slecht advies en vreselijke beslissingen met een enorme impact.
  3. Achter elke artiest staat een persoon. Een persoon met een geschiedenis, een privéleven en een publiek leven. Het is moeilijk om de balans te vinden tussen deze twee aparte levens en niet iedereen zal je begrijpen. Het is belangrijk om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als artiest om je gedrag en emoties te begrijpen.

Als je een neutrale en ervaren artiesten coach aan je zijde hebt, zal dat je helpen om je succes vol te houden en je mentale veerkracht tijdens het proces te behouden.

Dit alles komt het einddoel ten goede: een gelukkig leven leiden en zo lang mogelijk genieten van je succes.


Waarom persoonlijke coaching?

Maak Dingen Af

Effectieve Gewoonten Bouwen

Crush je doelen

Behoud Je Mentaliteit

Word Verantwoordelijk

Krijg Professionele Feedback

Toegang Tot Netwerk

Ontwikkel Een Strategie


Wat onze klanten over ons zeggen

Artists Coaching helpt me vooral om realistische doelen te stellen voor mezelf als artiest/bedrijf. Daarnaast vind ik het fijn om een neutrale gesprekspartner te hebben (die verstand heeft van de branche) die me kan helpen met de dingen waar ik soms tegenaan loop.

NOME.

Sinds ik met mijn coachingsessies ben begonnen, kan ik mijn leven relativeren, uitzoomen en grip krijgen op mijn dagelijkse leven. Het helpt me balans te vinden in een chaotische wereld.

Atmozfears
Artist Coaching laat je de juiste richting zien en hoe je daar kunt komen. Zeer gul en professioneel team, behulpzaam en doet veel voor de DJ-community! We zijn blij dat we er deel van uitmaken en kijken uit naar vele jaren samen!
Labi Ramaj

Elke klant is anders en Joey’s team erkent dat niet alleen, maar neemt ook de tijd om u persoonlijk te leren kennen en de beste aanpak te kiezen waarin u het best tot uw recht komt. De hoeveelheid groei die ik in zo’n korte tijd heb gezien is onbetaalbaar.

Roy Orion

Voor de coaching heb ik een paar tracks uitgebracht… Met de hulp van Artist Coaching lukte het me om 10 tracks uit te brengen in slechts 8 maanden!

Lancie Groen

Sinds ik gecoacht ben, heb ik twee nummers in een maand af, zonder het probleem te hebben dat ik teveel nadenk over of de nummers goed zijn of niet, of ik ze moet uitbrengen of niet.

Francisco Lozano

We wilden een second opinion, een sparringpartner en iemand die ons door de moeilijke mentaal uitdagende tijden in ons artiestenleven kon helpen. Dat is waar Artist Coaching om de hoek kwam kijken.

Blasterjaxx

Ik heb het voor elkaar gekregen om 1.000.000 streams op mijn muziek te krijgen in slechts één jaar met de hulp van Artist Coaching.

Josh Le Tissier


Prijzen

Persoonlijke Coaching PRO
Maandelijkse één-op-één sessies met een ervaren en professionele artiestencoach.

€275 /month

  • Toegang tot Online Academy
  • 60-minuten coaching
  • Toegang tot Mastermind Groep
  • Maandelijkse groepssessie
  • 24/7 doorlopende ondersteuning
  • (Een maand GRATIS bij een jaarlijkse betaling)
Op de wachtlijst


Hoor het van hen… 👀

Klaar om te beginnen? Schrijf je in op onze wachtlijst!