Dit is ons verhaal.

“Artist Coaching is het resultaat van alles wat ik heb gemist in mijn carrière” – JoeySuki

Op zoek naar deskundige begeleiding bij het nemen van strategische, creatieve en mentale beslissingen die je helpen om je artiestencarrière uit te bouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Artist Coaching is een platform opgericht door voormalig DJ/producer JoeySuki, toegewijd om opkomende en gevestigde artiesten wereldwijd te voorzien van de middelen die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Ons platform biedt een scala aan online cursussen en gecertificeerde persoonlijke coaching, ontworpen om je te helpen je vaardigheden aan te scherpen en je carrière in de muziekindustrie uit te bouwen. We bieden ook gratis content aan onze toegewijde community van artiesten van over de hele wereld.

JoeySuki is een voormalige DJ/producer die heeft samengewerkt met topnamen als Hardwell, Jennifer Lopez en Pitbull. Hij weet wat er nodig is om te slagen in de muziekindustrie – en hij weet ook hoe belangrijk mentaal welzijn is. Nadat hij in 2015 een burn-out had ervaren, besloot hij zich terug te trekken uit zijn artistieke carrière en gecertificeerd NLP Master Coach te worden. Tegenwoordig gebruikt hij zijn expertise om anderen te helpen een burn-out te voorkomen en succes te behalen.

[Download het boek van Joey GRATIS ]

Of je nu DJ, muziekproducer, zanger of songwriter bent, Artist Coaching kan je helpen om je professionele doelen te bereiken met behoud van een evenwichtige levensstijl. Onze holistische benadering zorgt ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om succesvol door de muziekindustrie te navigeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen bij het uitbouwen van je artiestencarrière.

Maak kennis met het team 🔥

Artiesten Coach
Jay Hardway
Artiesten Coach
Sam Feldt
Artiesten Coach
Bassjackers
Mastering Engineer
Jeffrey De Gans
Oprichter | Gecertificeerd NLP Master Coach | Artiesten Coach
JoeySuki
Artiesten Coach
Dannic
Artiesten Coach
Roemer

Word lid van onze community