Verdien geld met je muziek.

Bouw aan je artiestencarrière onder begeleiding van professionele artiesten.

De meeste artiesten verspillen veel tijd, geld en energie. Ze weten niet wat ze verkeerd doen en voelen zich uiteindelijk verloren en ongemotiveerd.

✅ We helpen je om je persoonlijke doelen te bereiken en begeleiden je door de muzikale jungle om van je muziek te gaan leven.

Maak kennis met je coach 👋🏻

Joey Lelieveld, beter bekend onder zijn artiestennaam JoeySuki, begon zijn carrière in 2004 op vijftienjarige leeftijd in zijn geboortestad Tilburg. In 2008 scoorde Suki een platencontract bij Sneakerz Muzik, een sublabel van Spinnin’ Records. Zijn meest opmerkelijke mijlpaal kwam in 2011, toen hij ‘Munster’ uitbracht met EDM-legende Hardwell, wat een stroom van internationale boekingen en releases bij topplatenlabels op gang bracht. In 2014 stond Suki op de grootste podia ter wereld, zoals Tomorrowland en Creamfields, remixte ze topartiesten als Jennifer Lopez en bracht ze releases uit op A-label zoals Spinnin, Revealed, Sony en Ultra Music.

Dit is wat de meeste artiesten doen:

  • Ze worden niet getekend bij een platenmaatschappij
  • Ze worden niet geboekt
  • Ze worstelen om meer streams te krijgen
  • Ze investeren veel tijd, energie en geld zonder enig resultaat
  • Ze begrijpen niet hoe de muziekindustrie werkt

Maar gelukkig ben jij niet zoals ‘de meeste artiesten’. Je staat open voor het idee om professionele hulp te zoeken omdat je weet wat… het is moeilijk (bijna onmogelijk) om alles alleen te doen.

In het Starters programma helpen we je met onze jarenlange ervaring in deze branche. We zullen je helpen de juiste beslissingen te nemen. We helpen je om een groter bereik te krijgen met je muziek en om daadwerkelijk geboekt te worden vanwege je eigen unieke geluid.

Wij geloven dat de beste manier om je te helpen een-op-een sessies is, omdat er niet zoiets bestaat als een ‘one size fits all’ strategie voor artiesten.

We helpen je bij het uitbouwen van je artiestencarrière
Crush je doelen
Bouw Een Fanbase
Creër Inkomen
Gestreamd Worden
Word Geboekt
Release Je Muziek


Testimonials 🙋🏼

Artists Coaching helpt me vooral om realistische doelen te stellen voor mezelf als artiest/bedrijf. Daarnaast vind ik het fijn om een neutrale gesprekspartner te hebben (die verstand heeft van de branche) die me kan helpen met de dingen waar ik soms tegenaan loop.

NOME.

Sinds ik met mijn coachingsessies ben begonnen, kan ik mijn leven relativeren, uitzoomen en grip krijgen op mijn dagelijkse leven. Het helpt me balans te vinden in een chaotische wereld.

Atmozfears
Artist Coaching laat je de juiste richting zien en hoe je daar kunt komen. Zeer gul en professioneel team, behulpzaam en doet veel voor de DJ-community! We zijn blij dat we er deel van uitmaken en kijken uit naar vele jaren samen!
Labi Ramaj

Elke klant is anders en Joey’s team erkent dat niet alleen, maar neemt ook de tijd om u persoonlijk te leren kennen en de beste aanpak te kiezen waarin u het best tot uw recht komt. De hoeveelheid groei die ik in zo’n korte tijd heb gezien is onbetaalbaar.

Roy Orion

Voor de coaching heb ik een paar tracks uitgebracht… Met de hulp van Artist Coaching lukte het me om 10 tracks uit te brengen in slechts 8 maanden!

Lancie Groen

Sinds ik gecoacht ben, heb ik twee nummers in een maand af, zonder het probleem te hebben dat ik teveel nadenk over of de nummers goed zijn of niet, of ik ze moet uitbrengen of niet.

Francisco Lozano

We wilden een second opinion, een sparringpartner en iemand die ons door de moeilijke mentaal uitdagende tijden in ons artiestenleven kon helpen. Dat is waar Artist Coaching om de hoek kwam kijken.

Blasterjaxx

Ik heb het voor elkaar gekregen om 1.000.000 streams op mijn muziek te krijgen in slechts één jaar met de hulp van Artist Coaching.

Josh Le Tissier


Prijzen

Persoonlijke Coaching / Starter
Maandelijkse coaching

€150 /per maand

  • Toegang tot Online Academy
  • Persoonlijke coaching van 30 minuten
  • Toegang tot Mastermind-groep
  • Maandelijkse groepssessie
Op de wachtlijst

Op zoek naar persoonlijke coaching PRO?