Ontmoet Bassjackers

DJ Marlon Flohr en producer Ralph van Hilst, die samen Bassjackers vormen, zijn perfect op elkaar ingespeeld als duo. Hun tegengestelde persoonlijkheden – Marlon is de wilde die op het podium rockt en Ralph, de meer koele, kalme en verzamelde die liever achter de schermen in de producerstoel schittert – vormen een ideale combinatie voor deze unieke samenwerking tussen één dj en één producer.

Het duo explodeerde in de scene en in 2011 werd hun dansvloerbom “Mush Mush” opgepikt door Tiësto en uitgebracht op zijn label Musical Freedom. De track domineerde de Beatport top 10 chart voor meer dan twee maanden en was een van de grootste festivaltracks van het jaar. Dit was een teken van wat komen ging.

Sindsdien hebben Bassjackers enorme nieuwe hoogten bereikt in hun carrière, zoals een huidige #34 positie in de DJ Mag Top 100, talloze hitparadeknallers en hitsamenwerkingen met artiesten als Martin Garrix, Afrojack, KSHMR, Dimitri Vegas & Like Mike, R3hab, Snoop Dogg en Showtek, om er maar een paar te noemen, evenals remixen voor A-lijst artiesten als Rihanna, Enrique Iglesias, Moby en Ne-Yo. Bassjackers, die aan de top van hun kunnen staan, blijven de podia over de hele wereld op hun grondvesten doen schudden.

Hulp nodig van Bassjackers?