Ik bezit een SUPERPOWER maar kwam er te laat achter 😑

Ik bezit een SUPERPOWER maar kwam er te laat achter 😑

Ik bezit een SUPERPOWER maar kwam er te laat achter 😑 150 150 Artist Coaching

Als je me al een tijdje volgt op socials, weet je misschien dat ik dit bericht al heel lang schreeuw…

MAAK JE MUZIEK AF! Je muziek is waardeloos als het op je bureaublad staat

De meeste artiesten hebben moeite om hun muziek af te maken omdat:

– Op welk moment besluit je dat het klaar is?
– Zal het ‘goed genoeg’ zijn?
– Wat als ik in de toekomst beter word en mijn nummers van nu klinken vreselijk?

Al deze redenen zijn in de loop der jaren voorbij gekomen hier op het kantoor van Artist Coaching en weet je wat… Het maakt niet uit. Al het bovenstaande doet er niet toe, want zolang je besluit om je muziek NIET uit te brengen (om wat voor reden dan ook) kom je geen stap dichter bij je doel om van je muziek te leven.

Ik weet dat het moeilijk is, ik weet dat het ingewikkeld is, maar het is o zo belangrijk dat je probeert over je angsten, zorgen of onzekerheden heen te komen, want dat is het enige wat op dit moment tussen jou en je doelen staat.

Nu hoor ik je denken: welke superkracht heb jij? 🤔

Ik heb nooit moeite gehad om mijn muziek af te maken of uit te brengen omdat mijn instelling altijd was: als het maar “goed genoeg” is.

Ik heb in mijn leven nooit perfectie nagestreefd en gelukkig doe ik dat nog steeds niet.

Vooruitgang boven perfectie! Dat is mijn mantra.

Over muziek afmaken als superkracht gesproken, gisteren hadden we een gesprek met The Him die deze superkracht ook schijnt te bezitten… Die podcastaflevering is nu live op alle platforms!

Een paar verbijsterende statistieken 🤯 over Hem:

– Meer dan 500.000.000 streams op verschillende platforms
– Meer dan 47.500 volgers alleen al op Instagram
– Uitgebracht op grote labels
– Meer dan 750.000 maandelijkse luisteraars alleen al op Spotify
– Maakte zijn plugin Subninja

Die plugin is voor een korte periode GRATIS te downloaden en wij mogen een paar codes weggeven. Bekijk de beschrijving van de aflevering en vind daar de code en instructies!

Ik vond het leuk om samen met Jay Hardway met The Him te praten. Het is een waardevol gesprek met meerdere waardevolle inzichten, bekijk het zeker!

Groeten, Joey

PS. We hebben gemerkt dat velen van jullie die naar deze podcast luisteren de podcast nog niet ⭐ geliked of gewaardeerd hebben ⭐ op Spotify, YouTube of Apple Music. Als je een wekelijkse luisteraar bent, help ons dan door dit te doen. We waarderen het enorm!